torsdag 10 september 2009

Träningsrapport 4

Lite försenad, men här kommer en kort sammanfattning av gårdagens träning:

Sådär.

I övrigt kan nämnas att 2 spelare just nu är på Try-Out i Giants. Teddy Leidhem senast i Halmstad Hockey säsongen 2007-2008. Dessutom har vi, återigen sedan Steppen lämnat oss, även ett internationellt inslag på isen i. Den här gången i form av Mike Rammstein (lite osäker på efternamnet) aus Deutschland. Känns som att både två har en god möjlighet att slå sig in i truppen när de fått lite mer istid. Giantsbloggen hälsar dem välkommen & willkommen

Gårdagens stjärnor är inte helt lätta att dela ut men några ljusglimtar finns det alltid.

Here are the votes from the Kallinge-jury:

*** Hampe - För att han ställer upp och håller i träningarna på ett bra sätt när Mats & Pålle är på TV-pucken (tränare resp. spelare).
** Murre trampade på bra på liret igår och hängde ett par viktiga mål för svarta. Klöset från helgen verkar fortfarande sitta i....
* David som ställer upp med nyckelservice och fixar så vi har tillgång till puckar, tröjor och annat när Julgrans-Uffe är på TV-pucken.

Ny träning imorgon och så avslutas veckan med träningsmatch mot Sölvesborg som har seglat upp som något av seriefavorit efter några intressanta nyförvärv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar